2009. február 25., szerda

KERKA


Üdvözlök mindenkit!


Kérlek benneteket, ha lehetséges, küldjétek el a csoportnak a megjelent mesekönyvem tájékoztatóját, mivel a terjesztés uzsora kamatai miatt nehézségeink támadtak. A könyvet a Püski könyvkiadó jelentette meg, de a terjesztés igen nehézkes. Kérem, hogy aki olvassa a tájékoztatót és érdekli, keresse a könyvet vagy a szerző email címén: /nagyvaraditibor@freemail.hu/ vagy a Püski könyvkiadó honlapján!
Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni!

Tisztelettel: Nagyváradi Tibor


MESEKÖNYVEM JELENT MEG "KERKA" CÍMMEL!


K E R K A

Meseregény
I rész

Kedves olvasó!

Kerka még az idők kezdetén, mikor az ember a Teremtő közelében élt, nagy hibát követett el, amiért furcsa büntetést érdemelt ki. Addig kell bolyongania a világok között, míg meg nem érti a természet törvényeit.

Sok kaland után visszaérkezik, de közben a világ nagyot változott. Már sem az ember, sem a környezete nem a régi, de Kerkát is megváltoztatta az idő. Sokkal idősebb és bölcsebb lett. Észrevétlenül vált a Teremtő első táltosává, a Természet Papjává.

Elkezdte tanítani az embereket a természet törvényeire, a Teremtő szeretetére, és olyan ősi titkokra, melyekről csak a legidősebb emberek hallottak hajdanán. Kerka táltos azt állítja, hogy minden ember képes rendkívüli dolgokra, csak erős akaratra és hitre van szükség a megvalósításhoz.

Az Ősmagyarságon, mint a természet népén keresztül követhetjük az öreg mester tanításait, izgalmas kalandok közepette. Együtt jár az izgalom, a bölcsesség és az ősi tan. Néhány közvetlen módszert ismerhet meg az olvasó a révülés, az öngyógyítás és gyógyítás ősi tanaiból.

A mese alapjául szolgált, az ihletet adta Máté Imre: Yotengrit című műve, amit a Rába-közi táltosok, tudók hagyatékáról jegyzett le a szerző. A meseregény e műből több idézetet tartalmaz.

Kívánom, hogy legyen hasznos ez a mese gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Köszönet a Mesternek a tanításért, a buzdításért. Áldás!

Ajánlott korosztály: 12 éves kortól.

Esetleges vásárlásával a II. rész megjelenéséhez járul hozzá!

Nagyváradi Tibor
szerző

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése