2009. szeptember 11., péntek

Kiút az abortusz okozta fájdalomból


„Ne félj, én sem ítéllek el!” - Kiút az abortusz okozta fájdalomból


Világszerte rengeteg asszony szenved az abortusza testi-lelki következményeitől – akár saját döntése volt ez, akár tudatlanságból tette, akár mások, vagy a körülmények kényszerítették rá. (Tudjuk, hogy az abortusz nagyon sokszor nem szabad döntés eredménye.) Talán Ön is ahhoz a csendes többséghez tartozik, akiben megmaradt valamilyen feldolgozatlan fájdalom, de nem mer beszélni róla, azt gondolván, hogy egyedül van a problémájával, és hogy ez a fájdalom nem normális. 


Nincs egyedül! A depresszió, fájdalom, alvászavarok, kapcsolati nehézségek, alacsony önértékelés hátterében sokszor áll az (akár évekkel korábbi) abortusz. Pedig van kiút ebből a gödörből – csak meg kell tenni az első lépést!
A fájdalom gyógyítható, és sokan vannak már, akik újra boldog, teljes életet élnek az abortuszuk után. 
 
Most alkalom nyílik a gyógyulásra, a kiengesztelődésre.
A katolikus egyház lelkigyakorlatot szervez abortuszon átesett nők számára szeptember 24-27-ig egy hosszú hétvége keretében a Munkács melletti lelkigyakorlatos házban. 
A jelentkezéseket teljes titokban tartjuk, az adatokat diszkréten kezeljük.
 
Nem katolikusokat, akár nem hívőket is szeretettel várunk, amennyiben nem zavarja őket egy katolikus szertartás. A helyek száma korlátozott, ezért a jelentkezési sorrend érvényes. A végső jelentkezési határidő szeptember 15.
 
Kérjük, hogy érintett családtagoknak, ismerősöknek is szóljanak.
Nagy szeretettel hívjuk és várjuk a fiatalokat és az időseket egyaránt!
Érdeklődni lehet a ktreer@freemail.hu e-mail címen