2009. augusztus 19., szerda

KAZÁROK, ZSIDÓK ÉS MAGYAROK


Jön a halálos ölelés vagy már itt van? 


A franciák nagy filozófusától, Voltaire, François-Marie Arouet-tól idézve: "Istenem,- ments meg a barátaimtól, az ellenségeimmel magam is elbírok!". 

Valamikor gyerekkoromban az "vicc járta", hogy a barátot magunk választjuk a testvért viszont csak hozzánk vágják. Bizony nekem olyan érzéseim vannak mostanában, hogy testvért fog kapni a magyarság rövidesen. Ne kérdezze senki, hogy honnan veszem ezt a képtelenséget inkább nézze meg azt a képet amely a Hit Gyülekezet csarnokában készült. 



Az ország egyik legnagyobb, kizárólag nemzeti tulajdonban és az állam kezelésében lévő cégének, a Szerencsejáték Rt-nek a vezérigazgatója a Hit gyülekezet ünnepségén, izraeli zászlóval a kezében az első sorban, virít csokonyakkendőben. Ráadásul egy olyan rendezvényen, ahol csak izraeli zászlókkal van a terem diszítve, magyar zászló még véletlenül sincs. Ez az ember még ma is a helyén van, nem lett elmozdítva, hiszen neki az izraeli fontos és nem a magyar. Ez az ember nem lehet más mint kazár, hiszen az álatala vezetett Rt épületében is úgy érezheti magát bárki, mintha Tel-Avivben járna. 

Állítólag, 1016-ban a kijevi Rusz eltüntette a történelem színpadáról a titokzatos türk népet, a judaista kazárokat. A kazárokról azt tanítják, hogy török eredetű nép, hatalmas birodalmat építettek föl, amelyben a magyarok ősei is velük éltek egy darabig. Mindez talán Levédiában történt, s a pajzsra emelés rítusa, valamint a Kündü (szellemi vezető) melletti (katonai vezető) Gyula tisztség és szavunk is - állítólag - éppen tőlük ered. Sőt, vannak olyan furcsa és bizonyíték nélküli elméletek is, hogy még az ősi rovásírásunk is kazár eredetű. Mindezek többnyire butaságok, de valamilyen oka csak van annak, hogy ezek a gondolatok megszületnek és lehetőséget is kapnak a megjelenésre ma, amikor a hatalom mindet ellenőriz és felügyel. Mindebből leginkább, arra lehetséges a következtetés, hogy az egyébként érezhetően internacionalista (magyarellenes) médiában azt szeretnék elhitetni velünk: a Kazárok valójában a magyarok ősei. 

Vajon milyen okai lehetnek ennek az új szemléletnek? Eddig ugyanis nagyon következetesen ragaszkodott a "magyar tudományosság" a Finn-ugor eredethez, ami már jó ideje megdőlt ugyan és az európai kutatók - sőt maguk a finnek is - rég óta folyamatosan megcáfolták ezt a teóriát, a "mieink" viszont ugyanolyan folyamatosan ragaszkodtak hozzá mostanáig. Mi lehet akkor az oka, a bulvár szinten erősödő váltásnak? A Kazárokkal kapcsolatban rengeteg feltételezés alakult ki, hiszen nagyon érdekes kérdés az, hogy miért vették fel a Kazár Birodalom vezetői a zsidó vallást akkor, amikor a kereszténység terjedése volt a legerősebb azon a tájon, abban az időszakban? Van olyan feltételezés, hogy ők a kelet-európai zsidóság ősei, s akkor és ott indult el a zsidó diaszpóra kialakulása Európának ezen a felén. Nem minden áthallás és politikai célzatosság nélkül íródott tehát Miloard Pavic szerb író által, a KAZÁR SZÓTÁR c. különleges trükkregény. Nekünk azonban, már a trükk szótól is kiütésünk keletkezik 2006 óta. Ráadásul a kazárok is csak valami óriási trükközés folytán lehetnének magyarok. Ám a mai kollaboráns politikai osztály még egy ilyen egetverő trükkre is hajlandó azért, hogy megtarthassa a hatalmát. Nekik ugyanis édesmindegy, hogy ők magyarok, kazárok, törökök vagy zsidók, nekik csak a hatalom, a kiszipolyozás és a felelősségre vonás nélküli gondtalan gazdagodás a lényeg. S, ha mindennek az az ára, hogy nekik "tudományosan is" kazárokká kell lenniük, akkor ők megteszik és kazárok lesznek! 

Gyurcsány óta tudjuk: ha cigányoznak, akkor ő cigány, ha zsidóznak, akkor ő zsidó, ha kazároznak, akkor ő kazár! Viszont azt érezti mindenki, hogy hiába magyarozott itt bárki, a politika egy szereplője sem vált magyarrá ennek hatására. Hát nem érdekes? 

A legjobb posztmodern szemlélet előbb-utóbb valószínűleg lecseréli nálunk is az államvallást, s a felsővezetés keresztre fogja feszítetni az országot, ők pedig éppenúgy mint a kazár előkelők felveszik a judaista hitet, velünk pedig elhitetik, hogy mi is kazárok vagyunk azaz belőlünk alakult ki a kelet-európai zsidóság, s így ők végre ránk találtak és rég nem látott testvérként ölelnek magukhoz. Milyen idilli a kép. Csakhogy ezt már a palesztinokkal eljátszották, s ők már rádöbbentek, hogy halálos a kazárok ölelése. 

Szeged. Dr. Bene Gábor S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése