2009. február 1., vasárnap

HOVA LETT A FIX TÉVÉ?


 

Van más megoldás!


Országjáró beszélgetéssorozat 6.
Szent Korona Szolgálat (info@szksz.hu, 20/3921139, 1519 Budapest Pf.: 294) „Együttműködési nyilatkozat” http://eunyet.hu/hirlevel/08070801.doc 


 
„Ez a piaci fundamentalizmus, amely a reagani-thatcheri idők óta a meghatározó hitvallás volt, most megbukott - állítja Soros. 
A krízis szerinte újfajta gondolkodást, paradigmaváltást igényel - ez endogén1 válság, amelyet a pénzügyi rendszer önmaga hozott létre.” (Népszabadság: Soros még nem látott ekkora válságot mti.hu 2008. október 14. 08:00 - http://www.mti.hu/cikk/316561/)
A liberális kapitalizmust kiszolgáló politika (akár parlamenten belül, akár azon kívül, akár tudatosan, akár nem) visszafordíthatatlan vészhelyzet felé sodorja Magyarországot, mert a bukást okozó hitvallás gondolkodási módjának (paradigmájának) továbbélését támogatja, amely nem a belső eredetű (endogén) ok megszűntetésére, hanem annak átalakítására épül. 
Ez az átalakulás Magyarország lakói 95 %-át érintő teljes létfeltételei-megvonással elviselhetetlenné fokozza a „szenvedhetetlen igát” (Rákóczi).
Ezzel a gyakorlat igazolja Einstein megállapítását: „Azt, ami elromlott, nem lehet azzal a gondolkodási móddal megjavítani, ami a romlást előidézte.”
A gondolkodási mód (paradigma) váltás tehát azt jelenti, hogy 
a neoliberális gondolkodási módot fel kell váltani a Szent Korona értékrendben megvalósuló szabadság gondolkodási módjával!
Annak megismertetésére, hogy a Szent Korona szabadság értékrendje milyen megoldást ad a világgazdasági válság és hatásai megszűntetésére, 
2008. november 8-tól 2009. március 14-ig országjáró körutat szervezünk,
amelynek minden rendezvénye nyilvános lesz, és az interneten élőben, illetve a rendezvény utáni hétfő estétől felvételről követhető a http://szksz.hu honlapon.
(A sorozatot első szándék szerint a FIXTV-ben akartuk megrendezni. Erre vonatkozóan október 16-án megállapodtam a tulajdonosokkal. Október 28-án megszűntették a FIXTV adását.)
Az országjárás célja: 
Tettre ébreszteni az embereket.
1. Tudatosítani, hogy nem lehet feltartott kézzel várni a nemzet kivégzését, hanem tettekkel megvalósított önvédelmet kell folytatni, ősi törvényeink értelmében (Ius resistendi et contradicendi – Ellentmondás és ellenállás joga)
2. Készüljünk fel arra, hogy 2009. március 15-én a Parlament előtt érvényesíteni fogjuk az Országgyűlés feloszlatására és Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívására vonatkozó követelésünket.
3. Amennyiben az Országgyűlés nem oszlatja fel önmagát (ebben az esetben a Köztársasági elnök nem írhat ki Alkotmányozó Nemzetgyűlést), akkor március 15-én a követelők kikiáltják magukat Alkotmányozó Nemzetgyűlésnek.
[Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés jogalapja az 1948. évi XX. tv.-ben (tévesen: Alkotmány) lévő joghézag. – Részletesen: Ki a törvényellenes? http://eunyet.hu/hirlevel/061129.doc]
A „Van más megoldás” sorozattal akarjuk elősegíteni azt, hogy 
2009. március 15-én a budapesti Kossuth téren legalább másfélmillió követelő legyen jelen.
1 Endogén: Belső eredetű, belső keletkezésű. (Magyar Értelmező Szótár - http://ertelmezoszotar.atw.hu/)
_____________________

A hazaárulás gyakorlati hatása

Oroszországból nem kapunk gázt1 (ami előre látható volt2), ezért az erőművek átállnak a – gyakorlatilag olajra épülő – „alternatív” tüzelőanyagok használatára.
Óföldeák alatt van annyi földgáz3, ami biztosítja, hogy ne gázimportőrök, hanem gázexportőrök legyünk4, különösen azért, mert nem csak ott található a magyar föld alatt a most hiánnyá váló fűtőanyag5. Csakhogy ez a földgáz nem a mienk.
Átállnak az erőművek olajfűtésre. Az olajat is idegenből hozzunk, ugyanolyan kiszolgáltatott helyzetet teremtve maguknak, mint a földgázzal. Pedig olajunk is van6.
Van egy bányatörvényünk, ami nem a mi érdekeinket szolgálja, hanem annak a neoliberalizmusnak a diktátuma, amely most éli utolsó napjait.
Van egy kormányunk és van egy ellenzékünk, ami egygyökerű, hazája nem Magyarország, hanem a Washington – London - Tel Aviv tengely által összetákolt Kozmopolisz. 
Van egy budapesti parlament, ami Magyar Országgyűlésnek nevezi magát, de semmi köze ahhoz a magyarsághoz, aminek legfőbb kincse a szabadság, és semmi köze ahhoz a Szent Korona értékrendhez, amely nemcsak ígéri az állam és ember szabadságát, hanem biztosítja feltételeit is, elsőként a magyar földön, föld alatt és föld felett lévő kincs – így a földgáz és a kőolaj - védelmét, amelyre épül a Magyar Szabadság.

Van egy nép, amely lassan alakul Magyar Nemzetté, mert mételyezi a népi hagyományokat eltiporni akaró európai civilizáció áfiuma, amely ellen való orvosság az a szentkoronaiság, amelyet ezeregyszáz év elhomályosított és most a homályt az atyai őseink hagyományaihoz hűtlen dogmatikusok egy nagyobb homállyal akarják eloszlatni.
Van még Magyarság, amely ellenáll az erőszaknak, legyen az püspöki, politikai vagy gazdasági eredetű, és visszaveszi szabadságát és mindazt, ami magyar érték.
És vannak Magyar Emberek, akik érzik, tudják, hogy a Magyarság érdeke csak Egységben érvényesülhet, és ez az Egység nem pártokban testesül meg, csak az Egységet kifejező Szent Korona Szolgálatában.  
Kedves Magyar Testvérem!
Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy a Szent Korona értékrend egy valamikor volt, és valamikor lesz hatalom, de vedd észre: most kell hatalomra emelni!
Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy a gyarmatbirodalomban van olyan érték, ami felemel minket, de vedd észre: az erőszakkal keltett megosztottsággal elveszik természetes életterünket, amely fennmaradásunk alapja!
Ne higgy annak, aki azt mondja: szabadságunkat bármiért el lehet adni, de vedd észre: a szabad nemzetek, államok képesek szerves egységként élni!
Kelt Szegeden, 2009. január 6-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
_______________________
1 Kedden 15.30 órakor leállt Ukrajnából az orosz földgáz szállítása Magyarország felé
Leállt a gázszállítás Ukrajnából - mti.hu 2009. január 6. 17:00 - http://www.mti.hu/cikk/340488/

2 E.ON Földgáznál felhalmozódott veszteség már a cég fizetőképességét veszélyezteti. Ez pedig ahhoz vezethet, hogy az oroszok elzárják a gázcsapot.
Veszélyben a lakossági földgázellátás - hirtv.hu 2008-11-20 08:30 - http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=245726

3 A 600-1000 milliárd köbméterre becsült gáz kitermelésének megkezdése után már az első néhány évben akár 5000 milliárd forint bevételre is szert tehet az állam a bányajáradékokból. A makói gáz ugyanakkor nem fogja levinni a hazai lakossági árat. A világban ugyanis általános gyakorlat, hogy felkutató és kitermelő adja el a gázt, mégpedig piaci áron, az állam pedig a járadékból és az adókból jut nagy bevételekhez.
Ötven évre elég gázkészlet kitermelését kezdhetik meg idén Makónál - hirado.hu 2007. január 5. 19:01 - http://www.hirado.hu/cikk.php?id=174708

4 A magyar törvények szerint a kitermelt földgáz után bányajáradékot kell fizetni, ami jelenleg 12 százalék mértékű.
A makói kitermelés megindításának az sem lehetne akadálya, hogy az orosz Gazprommal 2015-ig szóló hosszú távú szerződésünk van meghatározott mennyiségű gáz átvételéről – közölte lapunkkal Balázs István, a Magyar Energiahivatal osztályvezetője. A földgáz iránt ugyanis töretlen a kereslet Európában így akár az orosz, akár a makói gáz is korlátlanul értékesíthető lenne, arról nem beszélve, hogy itthon egészséges árversenyt is beindíthatna a konkurencia megjelenése.
Gázexportőrök lehetünk - fn.hu 2006. október 4. - http://www.fn.hu/cikk/00140000/145150/gazexportorok_lehetunk.php

5 A 2006-ban felfedezett gázmező hasznosítására már folynak az előkészületek 
Ismét próbafúrások kezdődnek a Szabolcs megyei Penészlek közelében. A község határában tavaly ősszel találtak egy hatalmas kiterjedésű földgáz mezőt. A szénhidrogén nemcsak a tulajdonosaknak, hanem a településnek is hasznot hozhat.
Fúrások a penészleki gázért - hirado.hu 2007. április 24. 09:25 - http://www.hirado.hu/cikk.php?id=201102

6 A Matra által száz százalékban birtokolt koncessziós terület a Matra közlése szerint 2,297 négyzetkilométer, az egyik fúrási hely Somogysámson, a másik, kisebb lelőhely pontos nevét nem közölték.
Az előbbi térségben régebben is folyt kitermelés, már 1983-ban eredménnyel
Hatalmas olajlelőhelyre bukkantak Magyarországon! - MTI/hirado.hu 2006. szeptember 25. 15:27 - http://www.hirado.hu/cikk.php?id=150472
__________________________

A meg nem hunyászkodók felelőssége
Eddig és nem tovább!
Gondoljon mindenki el azon, hogy ki szenved több veszteséget: az ezeregyszáz éve meghunyászkodó magyarság, vagy az erőszakos megosztottságot el nem fogadó palesztinok1? 
Megfélemlít, hogy a palesztinok egy izraeli életért 300 gyermek, nő, férfi életével fizettek? Mi ez ahhoz az áldozathoz képest, amit 55 év alatt 8 millió magzat meggyilkolása jelent? Mi ez ahhoz a tömegmészárláshoz képest, ami a tömeges nyomor, a lelki, szellemi, testi kiszolgáltatottság okoz?
Gondoljon mindenki el azon, hogy a meghunyászkodás milyen „egységet” eredményez: a birkák nyájba húzódását. 
Ha netán kétségei lennének e felől, kérdezze meg a budapesti parlament bármelyik képviselőjét: „Ugyan, kedvesem, miért nem járatod most a szád az Izrael által elkövetett népirtás ellen? Ez nem Gyurcsány és nem Orbán, akiket gyalázni az erőszakos megosztottság fenntartása érdekében – a kiosztott szerepek szerint – kötelező. Ez lényegi állásfoglalást kíván, nem öncélú gyűlöletkeltést!”
Gondoljon mindenki el azon, hogy a megosztó erőszakot kik gyakorolják, a neoliberalizmus helytartóit támogatva?
Ha netán nem tudná, kérdezze meg a Magyar Püspöki Konferenciától: „Ugyan, drága püspök uraim, miért hallgatnak, miért nem adnak ki közleményt a keresztény erkölcs nevében a palesztinok elleni népirtás elítélésére, úgy, ahogyan a keresztény erkölcs elleni2 államszövetségbe történő belépésünk segítésére kiadtak?3” 
Aki atyai őseink hagyományát, a Teljes Tudást és a Szabadságot tartja a legfontosabb értékeinknek, 
nem tűri tovább az erőszakosan ránk kényszerített meghunyászkodást és összehangolt munkával tesz az erőszak ellen, a Szent Korona értékrendjének visszaállításáért!

Kelt Szegeden, 2008. december 29-én.
A keresztény értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

1 A zsidó állam - indoklása szerint - azért kezdett eddig soha nem látott méretű műveletet a Hamász radikális mozgalom ellen, hogy véget vessen az izraeli területek ellen irányuló rakéta- és aknavetős támadásoknak.
Az a tény, hogy a második legnagyobb izraeli kikötőváros, Asdod a palesztinok célkeresztjébe került, megerősíti Izrael azon aggodalmát, miszerint a palesztin fegyveresek képesek a nagyobb izraeli városokat rakétáik hatótávolságába vonni.
Folytatódtak az izraeli légi támadások a Gázai övezetben, több mint 280 halott - mti.hu 2008. december 28. 20:05 - http://www.mti.hu/cikk/338423/

Iszmáil Hanije, a Hamász-kormány vezetője leszögezte: az izraeli támadások nem kényszerítik térdre a radikális mozgalmat, még akkor sem, ha megsemmisítik a Gázai övezetet. Kijelentette: ennél visszataszítóbb mészárlást még nem láttak a palesztinok.
Harmadik intifádára szólított föl a Hamász vezetője - mti.hu 2008. december 27. 21:40 - http://www.mti.hu/cikk/338371/

2 Nem EU-párti az új pápa a European Voice szerint - mti.hu 2005. április 22. 10:50 - http://eunyet.hu/hirlevel/06012801_02.doc - http://www.mti.hu/eu/cikk/62989/
3 A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nyilatkozata az Európai Unióhoz való csatlakozásról – http://eunyet.hu/hirlevel/030314.doc - az eredeti cím, ahol már nem található: http://www.kereszteny.hu/kurir/lapszemle.php?ID=2003-03-14&LID=858, most is elérhető címek: http://www.eu.pecs.hu/Kiadvanyok/Katolikus.doc, http://ujember.katolikus.hu/Archivum/2003.03.23/0401.html
_________________
„a neoliberális gazdaságpolitikának befellegzett, s ha nem lesz sokkal szigorúbb az államok pénzügyi szabályozása, akkor a mostani válságot újabb és újabb lufik kipukkanása követi majd.” (Soros: akár profitálhat is a válságból Magyarország - hirtv.hu 2008. november 11. 22:05 - http://www.hirado.hu/Hirek/2008/11/11/21/Soros_akar_profitalhat.aspx)

„most már elkerülhetetlen a mély recesszió1, és a depresszió2 lehetősége sem kizárt” (Soros: elkerülhetetlen a mély recesszió, nem kizárt a depresszió - mti.hu 2008. november 14. 07:00 - http://www.mti.hu/cikk/325811/)
1 Recesszió: (gazdasági) hanyatlás, összehúzódás, a gazdasági kör hanyatló szakasza, a gazdasági tevékenység csökkenése (Magyar Értelmező Szótár - http://ertelmezoszotar.atw.hu/)
2 Depresszió: Lehangoltság, nyomott hangulat, kedvetlenség; sokszor mint elmebaj tünete.
Közgazdasági szaknyelven: a gazdasági válság mélypontja, pangás. (Magyar Értelmező Szótár - http://ertelmezoszotar.atw.hu/)


„Rettenetes volt látni azt a rengeteg provokatív, ostoba és a történelem szemétdombjára való szurkolói plakátot is, amelyek hol gyalázták a szlovákságot, hol pedig kétségbe vonták állami létüket – mondta Eörsi Mátyás. Szégyelljük magunkat azért, hogy a magyar szurkolók megsértették a vendéglátókat – tette hozzá a bizottság SZDSZ-es elnöke. (Eörsi: Aki Nagy-Magyarországról fantáziál, az vagy őrült vagy gazember - hirtv.hu 2008-11-12 18:48 - http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=244363

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Pio atya)

Magyarország Szent Korona eszme szerinti 
Szabadság Alkotmánya
1. §
(1) Magyarország örökké szabad.
2. §
(1) A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez, amely nem szűntethető meg és nem korlátozható.
(2) A Szent Korona tagja: 
a./ az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint 
b./ az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek


3. §
(1) Ami a Szent Korona Országa földjén, földje alatt és földje felett van, a Szent Korona örök és elidegeníthetetlen alkotórésze, amelyet csak a Szent Korona másik alkotóeleme, a Szent Korona tagjai birtokolhatnak. 
(2) A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:
a.) Nem semmisítheti meg a birtokot.
b.) Nem változtathatja meg a birtok rendeltetését.
c.) Csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át (örökítheti) a birtokjogot.
4. §
(1) Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.
5. §
(1) Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.
(2) A Szent Korona értékrendjének megsértését jelenti:
a./ az állam szabadságának,
b./ a Szent Korona tagjai egyéni vagy társadalmi csoportot érintő szabadságának, 
c./ a birtoklás szabályának,
d./ a vendégjog szabályainak,
e./ a tevékenység végzésével kapcsolatos szabályok 
megsértése, veszélyeztetése és minden erre irányuló magatartás.
 


Az államhatalom választása és működése 

Közvetlen népakarat nyilvánítás
Választás Népszavazás
Alapválasztás Időközi választás 
Nemzetgyűlés
Első (Alkotmányozó) Évenkénti rendszerességű
Nemzetgyűlés elnöke Magyarország elnöke
Nemzeti Tanács Kormány
Honvédelmi Tanács Országgyűlés
Bíróság Ügyészség Alsóház Felsőház
Legfelsőbb Bíróság elnöke Legfőbb ügyész Alsóház elnöke Felsőház elnöke
Állami Számvevőszék Magyar Nemzeti Bank Települési önkormányzatok Társadalmi csoportok önkormányzatai

A jogrendszer felépítése 

Alkotmány
Alaptörvény Alaptörvény szintű főtörvény Nemzet-közi szerződés
Főtörvény
(Az emberi alapjogok és kötelezettségek, Az államigazgatás, A családjogi, Vallás- és művelődésügyi, Az egészség, A gazdasági, A természet-kapcsolat, A büntető) A társa-dalmi csoportok főtörvénye  
Résztörvények Önkor-mányzati rendeletek Kormány-rendelet Résztörvények 
Jogszabály végrehajtási utasítása Miniszteri rendelet Jogszabály végrehajtási utasítása Jogszabály végrehajtási utasítása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése